-->

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ: Μια πόρνη, η Κούλα, διηγείται σε κάθε πελάτη και μια διαφορετική ιστορία για τη ζωή της. Στην πρώτη ιστορία ονομάζεται Καίτη, είναι ένα φτωχό κορίτσι που μένει με τον τρελό παππού της και εγκατέλειψε τον φίλο της για χάρη κάποιου πλούσιου. Μετά το θάνατο του παππού της, και ενώ την εγκαταλείπει ο πλούσιος εραστής της, καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Στην δεύτερη ιστορία λέγεται Άννα και κατάγεται απο ένα χωριό, όπου σύμφωνα με τα έθιμα, η παρθενιά πρέπει να αποδεικνύεται την πρώτη νύχτα του γάμου. Εκείνη έχει χάσει την παρθενιά της πολύ μικρή, λόγω ατυχήματος, αλλά όταν ετοιμάζεται για γάμο με έναν συγχωριανό της που δεν γνωρίζει ότι υπάρχει το σχετικό πιστοποιητικό, επισκέπτεται ένα Αθηναίο γιατρό για παρθενοραφή. Ο σύζυγος της γνωρίζει την αλήθεια αλλά βρίσκοντάς την παρθένα καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και έτσι η κοπέλα αναγκάζεται να εγκαταλείψει το χωριό και να έρθει στην Αθήνα, όπου καταλήγει στο πεζοδρόμιο. Στη τρίτη ιστορία λέγεται Τίνα και είναι νιόπαντρη με έναν πολιτικό μηχανικό.

Εκείνος αρχίζει σιγά σιγά να χάνει την όραση του και για να εξοικονομηθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την εγχείρηση, αρχίζει και κάνει παρέα σε πλούσιους κυρίους, αλλά ο άνδρας της, μόλις θεραπεύεται και μαθαίνει την αλήθεια τη διώχνει απο το σπίτι, αναγκάζοντάς την να ξεπέσει στο πεζοδρόμιο.