-->

Το ψάρι που τρώει τα ανδρiκa γεννητiκa όργανα έφθασε στον Σηκουάνα

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ανδρικά γεννητικά όργανα τους τραβούν την προσοχή καθώς έχουν το τέλειο... μέγεθος για το στόμα τους.

Αφού αναστάτωσε τη Σουηδία, το ψάρι Πακού με την ιδιαίτερη προτίμηση στα... ανδρικά γεννητικά όργανα, «ξαναχτύπησε» προκαλώντας πανικό στη Γαλλία.

Το εν λόγω ψάρι που «συγγενεύει» με το πιράνχας και ζει συνήθως στους ποταμούς του Αμαζονίου εθεάθη στον Σηκουάνα.

Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας επιβεβαίωσε ότι το ψάρι που πιάστηκε από έναν ψαρά στον Σηκουάνα ανήκει στο είδος Πακού και προειδοποίησαν τους πολίτες να είναι προσεχτικοί.

Τα συγκεκριμένα ψάρια μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 90 εκατοστά και σε βάρος τα 25 κιλά, έχουν περίεργα και κοφτερά δόντια και τους αρέσει και η γεύση της ανθρώπινης σάρκας.

Αν και συνήθως τρέφονται με σαλιγκάρια, καρπούς και φύλλα,θεωρούνται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Μάλιστα, το Πακού ευθύνεται για τον θάνατο δύο ψαράδων στα νησιά στην Παπούα Νέα Γουινέα. Οι άτυχοι άνδρες πέθαναν από ακατάσχετη αιμορραγία όταν το εν λόγω ψάρι τους «έφαγε» τους ορχεις.

«Τα Πακού δεν είναι συνήθως επικίνδυνα για τους ανθρώπους, ωστόσο, έχουν αναφερθεί περιστατικά σε άλλες χώρες, όπως είναι η Παπούα Νέα Γουινέα, όπου έκοψαν τους ορχεις μερικών ανδρών», είπε στην Telegraph ο ειδικός στα ψάρια Χένρικ Καρλ ο οποίος εργάζεται στο Δανέζικο Εθνικού Ιστορικού Μουσείου.

Τragiko