-->

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Μπρούσκο

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του Μπρούσκο.

Η Μελίνα κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να είναι καλά με τον Σήφη. Συμβαίνει όμως κάτι που θα της αλλάξει όλη την εικόνα για αυτόν. Τι είναι όμως αυτό; Ο Σήφης λοιπόν και η Αναστασία μιλούν σε ανοικτή ακρόαση τον Αντώνη, ο οποίος τους μιλάει για την επιτυχία του για το ξύδιασμα των κρασιών των Ματθαίων. Η Μελίνα, η οποία ακούει τη συνομιλία, χωρίς να τη δει κανείς πέφτει από τα σύννεφα.

Η Μελίνα εγκαταλείπει τον Σήφη

Ο Σήφης όμως δεν σταματάει εκεί. Ζητά από τον Αντώνη να συνεχίσει μέχρι να αποτελειώσουν τους Ματθαίους. Η Μελίνα τρελένεται από το φόβο της και φεύγει για να μη την δει κανείς. Το σοκ που έπαθε είναι μεγάλο και κυρίως είναι έντρομη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό το πρόσωπο του Σήφη. Πηγαίνει σπίτι της, μαζεύει με κάθε προσοχή τα πράγματά της και αφήνει ένα σημείωμα πίσω της που λέει στον Σήφη ότι χωρίζουν. Έπειτα φεύγει για την Αθήνα. Στους μόνους στους οποίους έχει πει για το χωρισμό της είναι οι γονείς της, χωρίς να τους πει όλη την αλήθεια. Η εξήγηση που τους έδωσε η Μελίνα είναι ότι χώρισε με τον Σήφη, επειδή έχει παιδί με άλλη.

Η Μελίνα φροντίζει να μην τη βρει ο Σήφης και πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου συναντήθηκαν με τον Αχιλλέα. Δεν θέλει να έχει καμία επαφή με το Σήφη και για αυτό αλλάζει και νούμερο στο κινητό της. Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Βασιλική.

Ο Σήφης γίνεται έξαλλος με την εγκατάλειψη της γυναίκας του

Ο Σήφης είναι έξαλλος για την συμπεριφορά της γυναίκας του, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο και ακόμη δεν ξέρει τι να υποθέσει. Πηγαίνει στη Βασιλική και την πιέζει να μιλήσει. Η Βασιλική του λέει ότι έφυγε γιατί έμαθε για το παιδί και ότι ήθελε ένα άνδρα ανεξάρτητο.

Ο Διαμαντής με τη Δάφνη, πηγαίνουν στην Κύπρο και κατηγορούν τους Ματθαίους ότι τους στήσανε παγίδα για να πλήξουν τη φήμη τους. Το ίδιο κάνουν και οι Ματθαίοι.

Ο Αχιλλέας συναντά τη Μελίνα

Ο Σήφης φεύγει για Αθήνα ψάχνοντας την Μελίνα και πηγαίνει στο πατρικό της, όπου και λογομαχεί με τα πεθερικά του.

Στο ξενοδοχείο η Μελίνα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αχιλλέας εμφανίζεται μπροστά της και την πιέζει να του πει τον λόγο για τον οποίο χώρισε κι εγκατέλειψε τον Σήφη. Αλλά εκείνη δεν μπορεί να πει την αλήθεια και του ζητάει να την αφήσει μόνη της. Εκείνος μένει στο διπλανό δωμάτιο και λέει στην Μελίνα ότι θα είναι εκεί για ότι τον χρειαστεί.

Η Μελίνα μένει έγκυος

Οι μέρες κυλούν και ο Αχιλλέας παρακολουθεί από κοντά τη Μελίνα. Ένα βράδυ η Μελίνα βγαίνει για να περπατήσει σε μια ερημική παραλία, ο Αχιλλέας την ακολουθεί. Εκείνη μόλις τον βλέπει τον παρακαλεί να μείνει μακριά της. Τον διώχνει αλλά εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει πόσο την αγαπάει και καταλήγουν να κάνουν έρωτα στη θάλασσα. Αργότερα αλλάζει το σκηνικό και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα ζουν στο Λονδίνο οι δυο τους ευτυχισμένοι. Η Μελίνα μένει έγκυος. Ποιος όμως είναι ο πατέρας του παιδιού;