-->

Κερνάω εγώ, πληρώνεις εσυ, το σύστημα του Σαμαρά που ξετρελαίνει τους αφελείς ανήλικους κολυμβητές

Κι όμως, το λάδωμα (500ευρώ σε όσους έχουν κάτω από 6.000 ευρώ) από το πλεόνασμα(εδώ γελάμε) λειτούργησε. Τις τελευταίες μέρες μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στα τηλεοπτικά πάνελ ειδήσεων αναβλύζει με τόσο ενθουσιασμό που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα(για να μη πούμε τίποτα βαρύ και μας κόψουν). Τόσο άβολα σε σημείο πλέον να παρατηρείτε το σύνδρομο της στοκχόλμης πανελλαδικά και η κατάσταση να χρίζει άμεσης απο-ψυχανωμαλικής στήριξης. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο να συγκινούμαστε επειδή ο Σαμαράς (άκουσον άκουσον) πήρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο κολυμβητηρίου και έλυσε το πρόβλημα της θέρμανσης της πισίνας.

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον αφελή μα και συμπαθητικό ανήλικο κολυμβητή, πως ο Σαμαράς δεν πλήρωσε από το υστέρημα του, αλλά από τα λεφτά που εδώ και χρόνια δίδονται σε φόρους (έτσι την λέμε τη ληστεία με γραβάτα). Κάποιος να πει στον νεαρό να πάρει πίσω το μετάλλιο γιατί αν δε πάρει άλλο, θα καταλήξει να το βλέπει να στολίζει το τοίχο μεγάλης έπαυλης της Κυρίας Μέρκελ ή άλλου αξιωματικού της Παγκόσμιας φοροτρομοκρατίας.

Επίσης, κάποιος να ενημερώσει τον νεαρό πως τα λεφτά που δόθηκαν για τη θέρμανση της πισίνας, θα αναγκαστεί να τα πληρώσει κι αυτός με τη σειρά του σε καμιά 10ριά χρόνια πολλαπλασιασμένα εις άπειρον και μη χειρότερα.

Αυτά.