-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 208

Μπρούσκο επεισοδιο 208, brousko, mprousko epeisodio 208

Μπρούσκο επεισόδιο 208

Ο Σήφης αρνείται την οποιαδήποτε βοήθεια από τον περίγυρό του, και περήφανος, αποφασίζει να φύγει και από την εταιρεία αλλά και από το σπίτι.

Στο άκουσμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο Σήφης, η Μελίνα ταράζεται εξαιρετικά και ζητά από τον Αχιλλέα να μεταβεί άμεσα στην Κρήτη.

Η Δάφνη απελπίζεται, όταν η Πανίτσα την σνομπάρει, αφού θεωρεί πως είναι η καταλληλότερη νταντά για το μωρό της, μια επιλογή όμως που θα την φέρει σε σύγκρουση με τον Μάρκο. Σε σύγκρουση έρχεται και ο Μανωλιός με την Κωνσταντίνα όταν εκείνος της ζητά να κάνουν μαζί ένα παιδί.

Μετά και την καταγγελία στην αστυνομία, αναφορικά με την απαγωγή της Μελίνας, όλοι περνάνε από ανάκριση. Η Ευρυδίκη κατηγορεί και ενοχοποιεί τον Πάτροκλο με στοιχεία για την απαγωγή της Μελίνας. Έτσι, προκειμένου να γλιτώσει από τις κατηγορίες, πανικοβλημένος ο Πάτροκλος απευθύνεται στο Διαμαντή και του ζητά χρήματα.

Η Αναστασία προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον Ματθαίο, αφού είναι αποφασισμένη να του πει πως περιμένει το παιδί του. Μια αναποδιά στην δουλειά θα αναγκάσει τον Ματθαίο να πάει από το σπίτι της Όλγας, μια επίσκεψη όμως που θα καταλήξει άσχημα γιατί η Όλγα, όταν θα γαυγίσουν τα σκυλιά της θα τον περάσει για κλέφτη μέσα στο σκοτάδι και θα τον σημαδέψει με την καραμπίνα της.