-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 209

Μπρούσκο επεισοδιο 209, brousko, mprousko epeisodio 209

Μπρούσκο επεισόδιο 209

Ο Ματθαίος αρχίζει να βλέπει μ’ ενδιαφέρον την Όλγα, η σκέψη όμως της Αναστασίας και η αγάπη του που δεν περνάει, τον συγκρατεί.

Η Μελίνα, προσπαθεί να μεταπείσει τον Σήφη που αρνείται τη βοήθεια όλων. Τόσο η θυσία του Σήφη για να σωθεί η Μελίνα, αλλά και το γεγονός ότι εκείνη βρίσκεται κοντά του στη Κρήτη (βάζοντας στην άκρη ως και την επιθυμία της για ένα παιδί αναβάλλοντας την εξωσωματική) θλίβουν τον Αχιλλέα που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αγάπης του ενός για τον άλλον. Λυπημένος επιχειρεί να συμφιλιωθεί με την γιαγιά Ανδριανή, η οποία όμως τον διώχνει.

Η Κωνσταντίνα διαπιστώνει ότι οι υπό προστασία κληρονόμοι της θείας, δεν είναι μόνο ένας παπαγάλος αλλά κι άλλα πέντε… ζωντανά. Στο μεταξύ η αστυνομία της Κρήτης κάνει έρευνα για τον δολοφόνο του Γιώργου Αγγελιδάκη. Ο Μηνάς κατηγορεί ευθέως την Μελίνα, ως υπαίτια της καταστροφής του Σήφη. Την ίδια στιγμή η Ευρυδίκη, υποχρεώνει – εκβιάζει τον Πάτροκλο να έρθει στα Χανιά, προκειμένου να στήσουν μαζί μια πλεκτάνη.

Το χιούμορ της Δάφνης παρεξηγείται απ’ την Λουκία που θεωρεί ότι «την πέφτει» στον Παύλο, με κατάληξη να μαλώσει μαζί του. Έτσι, κρυφά απ’ τον Παύλο, προσεγγίζει τον Σήφη, παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα.