-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 210

Μπρούσκο επεισοδιο 210, brousko, mprousko epeisodio 210

Μπρούσκο επεισόδιο 210

Σε ένα εστιατόριο της Λευκωσίας θα συναντηθούν τυχαία ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο και θα φανεί η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στα δυο αδέρφια.

Η Μελίνα στα Χανιά κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Σήφη που βρίσκεται σε οικονομικής καταστροφή και πάει να βρει την Αναστασία η οποία την αντιμετωπίζει με τον χειρότερο τρόπο. Στην Αγγελική εξομολογείται η Αναστασία την εγκυμοσύνη της και εκείνη της λέει να πάει στην Κύπρο και να μιλήσει στον Ματθαίο.

Ο Πάτροκλος πιέζει τον Διαμαντή ώστε να του δώσει χρήματα για να ξεφορτωθεί την Ευρυδίκη που τον εκβιάζει. Ο Διαμαντής θα αρνηθεί να τον βοηθήσει τον Πάτροκλο και θα είναι μαζί του πολύ θυμωμένος και απογοητευμένος και έτσι ο Πάτροκλος θα ενδώσει στους εκβιασμούς της Ευρυδίκης και δέχεται να τη βοηθήσει στην πλεκτάνη που στήνει στον Αχιλλέα και τη Μελίνα, ώστε να μπορέσει να τους χωρίσει.

Η Αναστασία τελικά πηγαίνει στην Κύπρο, ώστε να αποκαλύψει στον Ματθαίο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Όλγα γίνεται έξω φρενών με κάποια επαγγελματικά θέματα ανακοινώνει την παραίτησή της. Η Αναστασία συναντιέται με τον Ματθαίο και είναι έτοιμη να του αποκαλύψει για την εγκυμοσύνη της.