-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 211

Μπρούσκο επεισοδιο 211, brousko, mprousko epeisodio 211

Μπρούσκο επεισόδιο 211

Ο Πάτροκλος θα αρπάξει από την Μελίνα την ταυτότητα της, και θα την δώσει στην Ευρυδίκη και εκείνη βάζει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Ο Ματθαίος, τρέχει να προλάβει την Όλγα και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη ώστε να μην παραιτηθεί. Η Αναστασία από μακριά παρακολουθεί την σκηνή ανάμεσα στην Όλγα και τον Ματθαίο και το παρεξηγεί. Αργότερα η Αναστασία προσπαθεί να του μιλήσει, η σκληρή στάση του Ματθαίου την κάνει να αλλάξει γνώμη κι επιστρέφει στη Κρήτη, δίχως να του πει για την εγκυμοσύνη της.

Ο Σήφης αρνείται να επιστρέψει στο οινοποιείο κι ο Μηνάς ανησυχώντας για τον κολλητό του και τον έχει από κοντά. Ο Παύλος, λέει στον Μάρκο την υποψία ότι πίσω από την απαγωγή της Μελίνας, βρίσκεται ο Διαμαντής κι αποφασίζουν να το ψάξουν. Η Κωνσταντίνα κι ο Μανωλιός, ανησυχούν που ο παπαγάλος δεν μιλάει. Η Δήμητρα ζηλεύει που ο Πάτροκλος πήγε στα Χανιά για χάρη της Βασιλικής. Η Λουκία αποκαλύπτει στον Παύλο, ότι έχει συναντηθεί με τον Σήφη. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας θα παρεξηγηθούν μεταξύ τους χωρίς να φταίει κανένας από τους δυο.