-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 215

Μπρούσκο επεισοδιο 215, brousko, mprousko epeisodio 215

Μπρούσκο επεισόδιο 215

Η Αναστασία θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να μιλήσει στον Ματθαίο και να τα πει όλα σχετικά με την εγκυμοσύνης της αλλά δυστυχώς για αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σκηνή ανάμεσα στην Όλγα και τον Ματθαίο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει την Αναστασία να πιστεύει ότι αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι.Η Αναστασία συναισθηματικά είναι κομμάτια και έτσι πληγωμένη που είναι σηκώνεται και φεύγει για τα Χανιά χωρίς να του έχει πει τίποτα αφού πλέον πιστεύει ότι η Όλγα μαζί με τον Ματθαίο είναι ζευγάρι.

Η Ευρυδίκη κάνει μια παράξενη και απίστευτη κίνηση απελπισίας και θα πλευρίσει τον Αχιλλέα και θα του κάνει μία άνευ προηγουμένου ερωτική εξομολόγηση,αυτό το γεγονός θα παραξενέψει πολύ τον Αχιλλέα. Εν τω μεταξύ η Μελίνα έχει ξεκινήσει τις επισκέψεις στο γιατρό της ώστε να κάνει την εξωσωματική και να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα τη ζωή της.

Ο Διαμαντής θα πάει στην Κύπρο ώστε να μπορέσει να πλησιάσει τον Νεκτάριο αλλά στο δρόμο θα αλλάξουν οι προτεραιότητες του και θα θέλει να αγοράσει το σπίτι των Ματθαίων που βρίσκεται στη Λευκωσία.

Ο Σήφης είναι σοκαρισμένος αφού πλέον το πρόβλημα με το πόδι του έχει καταντήσει να είναι πάρα πολύ σοβαρό. Η Πανίτσα θα επιστρέψει στο σπίτι της Δάφνης αλλά θα βάλει κάποιους δικούς της όρους ενώ ο Μάρκος θα κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη.