-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 218

Μπρούσκο επεισοδιο 218, brousko, mprousko epeisodio 218

Μπρούσκο επεισόδιο 218

Ο Πάτροκλος όταν έμαθε το γεγονός ότι δηλαδή η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να λυθεί το μυστήριο της απαγωγή της Μελίνας τότε θα πανικοβληθεί τόσο πολύ όπου και θα κάνει τους γύρω του να απορούν. Ο Πάτροκλος όμως είναι τόσο στυγερός δολοφόνος όπου δεν θα διστάζει να βγάλει τη Μελίνα από τη μέση ώστε να μην αναγνωρίσει τον δεύτερο συνεργό του.

Ο Ματθαίος μπορεί να δείχνει έτοιμος ώστε να προχωρήσει μπροστά τη ζωή του και να αφήσει πίσω την Αναστασία και την σχέση πάθους που είχαν,άλλα μέσα του γίνεται ένας χαμός σχετικά με τα συναισθήματα που έχει απέναντι στην Αναστασία και αυτό το γεγονός τον οδηγεί συνέχεια σε σπασμωδικές κινήσεις.

Ο Διαμαντής συγχαίρει τον Αντώνη για τα πολύ όμορφα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας αλλά ο Αντώνης κατά περίεργο τρόπο κρατάει μία απαθή στάση. Δυστυχώς όμως για τον Αντώνη οι κινήσεις απιστίας που κάνει απέναντι στην Αναστασία θα εξοργίσουν τον Σήφη αλλά και το Μηνά.

Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η πίστη τους για το όνειρο τους ώστε να κάνουν ένα παιδί τους δένει ακόμα περισσότερο.

Ο Μάρκος μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη κάθονται και ταυτίζουν στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας και μετά από αυτήν την ταύτιση θα κάνουν τρομερές αποκαλύψεις.

Ο Σήφης για ακόμα μια φορά δείχνει να είναι πολύ τρομαγμένος αφού είναι μουδιασμένο το πόδι του και θα του ξυπνήσουν επώδυνες αναμνήσεις.