-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 220

Μπρούσκο επεισοδιο 220, brousko, mprousko epeisodio 220

Μπρούσκο επεισόδιο 220

Η Ευρυδίκη μετά το άσχημο ξύλο που τρώει από τον Πάτροκλο βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αχιλλέα, αλλά αυτό το γεγονός η Μελίνα δεν θα το δει με καλό μάτι όπου σιγά σιγά αρχίζουν και τη ζώνουν τα φίδια της ζήλιας.

Ο Πάτροκλος έβγαλε το καλό του πρόσωπο στον Νεκτάριο και οι εξηγήσεις που του έδωσε φαίνονται να τον έχουν συγκινήσει πάρα πολύ.

Ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα έχουν μία κουβέντα που αφορά την σχέση τους και η Όλγα θα του ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί εφόσον νιώθει να είναι κάπου αλλού κολλημένος. Η Δάφνη να στηρίζει την Αναστασία όσο μπορεί αφού έχει καταλάβει ότι το παιδί που περιμένει είναι του Ματθαίου.

Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να πάνε στη Γερμανία ώστε να φτιάξει το πόδι του και σαν δικαιολογία του λέει ότι έχει κάποια χρήματα στην άκρη.Ο Ματθαίος θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Παύλο και ο Παύλος με τη σειρά του θα καταλάβει ότι πρέπει να είναι με κάποια γυναίκα.

Ο Πάτροκλος συναντιέται με τον συνεργό που είχε στην απαγωγή αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν θα έχει καλό τέλος.Ο Αντώνης θα δει το άσχημο πρόσωπο του Σήφη όταν θα τον πιάσει να κερατώνει την αδερφή του. Η Μελίνα γίνεται έξω φρενών όταν θα ανακαλύψει ότι ο Αχιλλέας έχει επικοινωνήσει στα κρυφά με την Ευρυδίκη και όλα γύρω της αρχίζουν να καταρρέουν.