-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 221

Μπρούσκο επεισοδιο 221, brousko, mprousko epeisodio 221

Μπρούσκο επεισόδιο 221

Η Μελίνα έξω φρενών τσακώνεται με τον Αχιλλέα και τον κατηγορεί πως ακόμα αγαπάει την Ευρυδίκη. Η Αναστασία είναι χάλια και ο Σήφης προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντας της ότι το παιδί που περιμένει θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της.

Η Δάφνη θα είναι προβληματισμένη σχετικά με το μωρό της Αναστασίας αλλά και για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας,αυτές τις ανησυχίες θα της μοιραστεί με την Κωνσταντίνα όπου και θα της ζητήσει τη βοήθεια για το πως ο Ματθαίος θα μάθει την πραγματική αλήθεια για το παιδί.

Η Δήμητρα θα μείνει έκπληκτη από τις συμβουλές που της δίνει η Ευρυδίκη σχετικά με τον Πάτροκλο αφού την συμβουλεύει να προχωρήσει την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ αυτής και του Πάτροκλου και να μην το αφήσει. Ο Παύλος Γιαννακάκης έχει ανακαλύψει ύστερα από τα στοιχεία που έχει μαζέψει ότι πίσω από τους αγοραστές της γης του Σήφη κρύβονται κάποια άλλα πρόσωπα.

Η Μελίνα μετά από μία κουβέντα που έχει με την Δήμητρα θα προσπαθήσει να την ψαρέψει ώστε να μάθει εάν έχει παιχτεί κάτι μεταξύ τους.

Η γιαγιά Ανδριανή θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στο Ματθαίο και να μην τον αφήσει να πουλήσει το πατρικό σπίτι που έχουν στο Διαμαντή δυστυχώς όμως δεν θα τα καταφέρει.

Ο Πάτροκλος χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα θα προσβάλει άσχημα την Όλγα και θα την κατηγορήσει πως έχει μία διαφορετική μεταχείριση από τον Ματθαίο, εκείνη την ώρα η Όλγα θα του επιτεθεί όπου και θα τον απολύσει, την συγκεκριμένη απόλυση του όμως θα τη στηρίξει και ο Ματθαίος,μια στάση που θα τους ξαφνιάσει όλους.

Η Μελίνα δείχνει να είναι τρομοκρατημένη αφού θα αναγνωρίσει στην τηλεόραση έναν από τους δύο απαγωγείς της.