-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 223

Μπρούσκο επεισοδιο 223, brousko, mprousko epeisodio 223

Μπρούσκο επεισόδιο 223

Ο Πάτροκλος έχει αρχίσει και βρίσκεται σε άσχημη θέση αφού η αστυνομία ανέφερε στη Μελίνα, αλλά και στον Αχιλλέα ότι έχουν βρει το κρησφύγετο που είχαν οι απαγωγείς καθώς και με ποιον επικοινώνησε ο ένας από αυτούς.Η Αστυνομία όμως δεν θα αποκαλύψει το όνομα αυτού εφόσον η υπόθεση είναι ακόμα προς έρευνα. Ο Αχιλλέας όμως βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία και θα πάει να βρει έναν φίλο του που δούλευε στο εγκληματολογικό και θα τον παρακαλέσει να του πει ποιος είναι.

Ο Σήφης γίνεται έξω φρενών όταν βλέπει τον πατέρα του Παύλο Γιαννακάκη να είναι στον τάφο της μητέρας του.Η Όλγα είναι ταραγμένη αφού η πιθανότητα ο αδερφός της να έχει εμπλακεί σε ληστεία θα την βγάλει έξω από τα νερά της.

Ο Μάρκος θα διαφωνήσει με την Δάφνη και εκείνη δεν θα τον ακούσει όπου και θα φύγει με την κόρη της και την νταντά της για την Κύπρο. Ο Μανωλιός μαζί με την Κωνσταντίνα φαίνονται να είναι ανήσυχοι σχετικά με την διαπαιδαγώγηση που έχουν τα ζώα τους.

Η Δήμητρα έχει μια εχθρική στάση απέναντι στην Όλγα και το γεγονός αυτής της στάσης είναι ότι απέλυσε τον Πάτροκλο.Ο Μηνάς θα πικραθεί πολύ όταν καταλάβει ότι ο Σήφης έχει φύγει κρυφά μόνος του για την Γερμανία.

Ο Αχιλλέας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν τελικά θα του πουν με ποιον επικοινωνούσε ο ένας απαγωγέας της Μελίνας και σε κατάσταση έξω φρενών, θα πάει να τον συναντήσει.