-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 224

Μπρούσκο επεισοδιο 224, brousko, mprousko epeisodio 224

Μπρούσκο επεισόδιο 224

Ο Αχιλλέας έχει πάει και έχει βρει τον άνθρωπο που του υπέδειξε ο φίλος του και τον κατηγορεί ασύστολα ότι αυτός ήταν που συμμετείχε αλλά και οργάνωσε την απαγωγή της Μελίνας και αυτό το γεγονός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χάσμα που έχει ανάμεσά της η οικογένεια.

Ο Διαμαντής αλλά και η Αναστασία θα μάθουν αυτό που έκανε ο Σήφης, δηλαδή ότι σηκώθηκε και έφυγε μόνος του για τη Γερμανία. Θα προσπαθήσουν να του μιλήσουν στο τηλέφωνο αλλά δυστυχώς οι ελπίδες τους θα είναι μάταιες αφού δε θα μπορέσουν να τα καταφέρουν και τότε η ανησυχία όλων θα κορυφωθεί.

Ο Μανωλιός θα βάλει διάφορες ιδέες του Μηνά ότι ο Σήφης πρέπει να έχει πάει  στην Γερμανία μαζί με τη Μελίνα αλλά αυτό το γεγονός δεν θα είναι αλήθεια.Η Δάφνη έφτασε στην Κύπρο όπου και θα την φιλοξενήσει η Μελίνα στο σπίτι της, ενώ η Δάφνη θα προσπαθήσει για ακόμα μία φορά να πει με πλάγιο τρόπο στον Ματθαίο ότι το παιδί που περιμένει η Αναστασία είναι δικό του.

Η αστυνομία πλησιάζει κάθε μέρα και περισσότερο στον Γερμανό και τότε ο Πάτροκλος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο κλοιός γύρω του έχει αρχίσει να σφίγγει πάρα πολύ.

Ο Σήφης δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και είναι εξαφανισμένος ακόμα,γεγονός που έχει κορυφώσει την αγωνία όλων.