-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 225

Μπρούσκο επεισοδιο 225, brousko, mprousko epeisodio 225

Μπρούσκο επεισόδιο 225

Η είδηση ότι ο Σήφης είναι εξαφανισμένος κι έχει αλλάξει μέχρι και το τηλέφωνό του, προκαλεί τεράστια ανησυχία, ιδίως σε Αναστασία και Παύλο, ενώ ο Μάρκος ρίχνει ευθύνες στην Αγγελική. Η Όλγα σοκάρεται όταν ο Χρήστος της ομολογεί ότι συμμετείχε σε ληστεία.

Όσο η φιλενάδα του Γερμανού απαγωγέα ανακρίνεται, ο Πάτροκλος έντρομος αποζητά συνέχεια την επαφή με τη Δήμητρα, εξαγριώνοντας έτσι τον Διαμαντή που το μαθαίνει.

Η συγγνώμη του Αχιλλέα προς τον Ματθαίο, δεν γίνεται δεκτή. Παρά την λύπη του, ο Αχιλλέας δεν αφήνει να επισκιάσει τίποτα την ευτυχία του με τη Μελίνα, ενώ η Δάφνη επιστρατεύει την Πανίτσα ως γούρι για να γονιμοποιήσει η Μελίνα με εξωσωματική. Κωνσταντίνα και Μανωλιός, παλεύουν να συνετίσουν το γάτο τους που έχει εξελιχθεί σε μέγα κλεφτρόνι.

Ο Μηνάς βρίσκει το τηλέφωνο του καθηγητή στη Γερμανία, όταν όμως επικοινωνούν μεγαλώνει η ανησυχία τους για τον Σήφη. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αγγελική, προκειμένου να μάθει για το γιο του. Ο πανικός οδηγεί τον Πάτροκλο σε ακραίες κινήσεις. Ο Αχιλλέας, οργίζεται μ’ ένα τηλεφώνημα που θα λάβει.