-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 226

Μπρούσκο επεισοδιο 226, brousko, mprousko epeisodio 226

Μπρούσκο επεισόδιο 226

Η ανησυχία όλων για την εξαφάνιση του Σήφη είναι μεγάλη. Κανείς δεν μπορεί να μάθει αν ο Σήφης είναι καλά η όχι και που βρίσκεται. Η Ευρυδίκη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και στην ανάγκη της να βρεθεί κοντά στον Αχιλλέα για στήριξη, τον παρακολουθεί.

Πανικοβλημένος ο Πάτροκλος μετά και την κατάθεση της γυναίκας που τον συνδέει άμεσα με την απαγωγή της Μελίνας, την απειλή φρικτά, όμως κάνει το λάθος και πέφτει σε μπλόκο της αστυνομίας που τον καταδιώκει. Όταν η Πανίτσα αντιλαμβάνεται πως ο Πάτροκλος βλέπει ερωτικά την Δήμητρα, σπεύδει να την προειδοποιήσει.

Ο Μάρκος έχει μάθει τον πιθανό λόγο για την εξαφάνιση του Σήφη, με αποτέλεσμα η έγνοια του Παύλου να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Η Δάφνη βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσει στον Ματθαίο για την εγκυμοσύνη της Αναστασίας και να τον βοηθήσει να καταλάβει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο Ματθαίος συναντιέται με την Μελίνα κρυφά από τον Αχιλλέα, και με πολύ προσβλητικό τρόπο της καταλογίζει ευθύνες και της ζητά να πουλήσει το σπίτι.

Ο Πάτροκλος διαπιστώνει ότι ο Χρήστος τον παρακολουθεί και πιάνονται στα χεριά.

Η Μελίνα σοκάρεται και πανικοβάλλεται όταν ανακαλύπτει πως ο Αχιλλέας της έκρυψε κάτι πολύ σοβαρό.