-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 228

Μπρούσκο επεισοδιο 228, brousko, mprousko epeisodio 228

Μπρούσκο επεισόδιο 228

Τα νέα ότι είδαν τον Σήφη στην Αθήνα, ανανεώνουν το ηθικό όλων. Όταν όμως ο Αντώνης πάει να τον βρει, εκείνος έχει και πάλι εξαφανιστεί και θεωρούν την πληροφορία λανθασμένη.

Ο Διαμαντής, συνιστά στον Χρήστο να πάψει προσωρινά την παρακολούθηση του Πάτροκλου, μετά τις υποψίες του τελευταίου. Παράλληλα προσκαλεί όλη την οικογένεια Ματθαίου στη γιορτή για τα ρακοκάζανα, ενώ ο Παύλος, αρνείται να κάνει γιορτή λόγω της ανησυχίας του για τον Σήφη.

Προς μεγάλη χαρά της Μελίνας και του Αχιλλέα, η γιαγιά Ανδριανή υποχωρεί και τους δέχεται σπίτι της. Η Κωνσταντίνα κι ο Μανωλιός, μπαίνουν σε περιπέτεια όταν βρίσκεται ο κάτοχος του ρολογιού που έκλεψε ο γάτος τους.

Η απαξιωτική στάση της Αναστασίας, θα προκαλέσει το ξέσπασμα του Αντώνη. Η Δάφνη αποφασίζει να επιστρέψει στη Κρήτη, γεγονός που χαροποιεί τον Μάρκο, όχι όμως και τη Πανίτσα που ερωτεύεται έναν Ιταλό μουσικό κι αρνείται να την ακολουθήσει.

Η εξαφάνιση του Σήφη, ο θυμός, αλλά κι η κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν την Αγγελική σε μία περίεργη αντίδραση. Ένα τηλεφώνημα γίνεται αιτία ν’ αναστατωθεί πολύ ο Διαμαντής.