-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 231

Μπρούσκο επεισοδιο 231, brousko, mprousko epeisodio 231

Μπρούσκο επεισόδιο 231

Ο Σήφης γίνεται έξαλλος με τον Μηνά όταν τον πιάνει να του λέει ψέματα και υποψιάζεται ότι συναντιέται κρυφά με τον πατέρα του.

Ο Αχιλλέας εκνευρίζεται τρομερά με την Ευρυδίκη και της επιτίθεται, όταν μαθαίνει από την Μελίνα, τις αποκαλύψεις που τις έκανε για τις εγκυμοσύνες που είχε εκείνη στο παρελθόν μαζί του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μελίνα να αισθανθεί ανεπαρκής απέναντι του, και να τον προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που δεν πετύχει η εξωσωματική, θα χωρίσουν. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Αχιλλέα όμως, εκείνη τον αντικρούει, φανερώνοντάς του ότι γνωρίζει το πόσο πολύ θέλει ένα παιδί.

Ο Νεκτάριος δεν πείθεται ότι ο Διαμαντής μιλούσε υποθετικά για το γεγονός ότι εκείνος και ο Πάτροκλος είναι παιδιά του, και για αυτό ζητά άμεσα να γίνει εξέταση DNA.

Ο Μηνάς εισβάλλει απροειδοποίητα στο σπίτι της Βασιλικής και πλακώνεται άγρια με τον Πάτροκλο. Η Δήμητρα μοιάζει να ζηλεύει την επαφή που διατηρεί ο Πάτροκλος με την Βασιλική, εκείνος όμως της επιβεβαιώνει πως καμία άλλη δεν έχει σημασία για αυτόν.

Η Αναστασία ζητά από τον Ματθαίο να συναντηθούν κρυφά από όλους, σε μια συνάντηση που όμως θα πληγώσει και τους δυο πολύ και στην οποία θα ειπωθούν πολλά.