-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 241

Μπρούσκο επεισοδιο 241, brousko, mprousko epeisodio 241

Μπρούσκο επεισόδιο 241

Παρά τις προσπάθειες όλων να αποθαρρύνουν τον Αχιλλέα από να ψάξει τη Μελίνα στο Παρίσι, εκείνος πραγματοποιεί το ταξίδι μαζί με τον Νεκτάριο προκαλώντας την οργή του Ματθαίου. Θέλοντας να προλάβουν την Αντιγόνη, από το να ειδοποιήσει την Μελίνα, τα δυο αδέρφια, την επισκέπτονται απροειδοποίητα στο σπίτι της στο Παρίσι. Εκείνη όμως καταφέρνει και την ενημερώνει πως βρίσκονται ήδη εκεί. Έτσι η μόνη λύση πλέον για τον Αχιλλέα είναι η παρακολούθηση.

Η μυστηριώδης απόφαση του Χρήστου να ταξιδέψει κι αυτός εκτός Κύπρου αγχώνει την Όλγα, που φοβάται για τα χειρότερα. Η Κωνσταντίνα παίρνει την μεγάλη απόφαση να διώξει τον Μανωλιό από το σπίτι. Και παρά την επιμονή του Μανωλιού και της Πανίτσας πως όλα ήταν ένα σχέδιο, για να ζηλέψει, εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Παύλος έχει αρχίσει να επηρεάζει τα παιδιά του αρνητικά προς τον Διαμαντή. Ο Διαμαντής όμως αντεπιτίθεται και στρέφει τα βέλη του προς τον Παύλο, με συκοφαντίες.. έτσι ο Παύλος παροτρύνει την Αναστασία να ψάξει για την πραγματική αλήθεια.

Ο Πάτροκλος πανικοβάλει τον Διαμαντή με την συμπεριφορά του, αφού μοιάζει έτοιμος να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο Σήφης μαθαίνει πως η Μελίνα είναι στο Παρίσι και της ζητά να είναι και πάλι μαζί, την ίδια στιγμή όμως έρχεται πιο κοντά από ποτέ με την Λουκία και κάνουν έρωτα.