-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 245

Μπρούσκο επεισοδιο 245, brousko, mprousko epeisodio 245

Μπρούσκο επεισόδιο 245

Οι φοβίες και οι ενοχές της Μελίνας αν θα καταφέρει να χαρίσει κάποτε στον Αχιλλέα ένα παιδί κορυφώνονται. Για την ίδια, η μόνη λύση είναι το διαζύγιο, ώστε να προχωρήσει τη ζωή του και να ευτυχίσει με κάποια άλλη. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Αχιλλέα, εκείνη μένει ανυποχώρητη, έτσι κι αυτός της δίνει τελεσίγραφο πως αν χωρίσουν, έχουν τελειώσει για πάντα.

Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη αρχίζουν να συνδέονται όλο και πιο πολύ. Η Στεφανία είναι ανένδοτη στο να δεχτεί το διαζύγιο του Σήφη και της Αγγελικής και αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι.

Η Ευρυδίκη γίνεται μάρτυρας μιας βαθιάς ερωτικής εξομολόγησης του Πάτροκλου προς τη Δήμητρα, αφήνοντάς την πια πεπεισμένη πως κι εκείνη τρέφει αισθήματα για τον αδερφό του άντρα της.

Η Αναστασία αντιμετωπίζει το Διαμαντή, αποκαλύπτοντας του τις υποψίες της για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γίνει ο κύριος μέτοχος της εταιρείας.

Ο Σήφης και η Λουκία συναντιούνται ερωτικά ξανά, τα ψέματα της όμως φανερώνονται κι ο Παύλος αρχίζει να την υποψιάζεται. Ο Ματθαίος ανακοινώνει στην οικογένειά την απόφασή του να παντρευτεί την Όλγα.