-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 255

Μπρούσκο επεισοδιο 255, brousko, mprousko epeisodio 255

Μπρούσκο επεισόδιο 255

Η Λουκία αισθάνεται εγκλωβισμένη, αφού δεν μπορεί να αφήσει τον Παύλο, αλλά δεν θέλει να χάσει ούτε τον Σήφη, γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνει στον Παύλο, το πάθος της για τον γιο του την παρασέρνει, γίνεται απρόσεκτη κινώντας του και πάλι τις υποψίες.

Έτσι ο Παύλος την παρακολουθεί ξανά κι αυτό που θα ανακαλύψει τον σοκάρει. Η σχέση του Ματθαίου και της Όλγας είναι ακόμα τεταμένη, όμως όταν η ευαίσθητή του πλευρά γίνεται αντιληπτή και οι πράξεις του ακόμα πιο κατανοητές, η Όλγα μαλακώνει.

Η Στεφανία συνεχίζει να θέλει να μένει με τον Διαμαντή, παρά τις προσπάθειες του Σήφη και της Αγγελικής να την γυρίσουν πίσω. Η στάση της και το αντίκτυπο που έφερε σ’ αυτήν η ανακοίνωση του διαζυγίου, τους οδηγεί στη σκέψη να αναθεωρήσουν.

Το ειδύλλιο του Νεκτάριου και της Αντιγόνης συνεχίζεται κρυφά στην Κύπρο, εξοργίζοντας τον Πάτροκλο και φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Μελίνα, αφού και οι δύο σκέφτονται τις συνέπειες που θα φέρει αυτή η σχέση στο γάμο της Δήμητρας.

Ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα, θα δώσει την ευκαιρία στον Ματθαίο, να ρωτήσει την Αναστασία για το χωρισμό της με τον Αντώνη, αφού ο ίδιος το θεωρεί αδιανόητο, ειδικά όταν υπάρχει στη μέση μια εγκυμοσύνη.