-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 259

Μπρούσκο επεισοδιο 259, brousko, mprousko epeisodio 259

Μπρούσκο επεισόδιο 259

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση, όταν ο Νεκτάριος τους ζητά να τον «καλύψουν» στη Δήμητρα, ώστε να συναντήσει την Αντιγόνη. Υποψίες για την παράνομη αυτή σχέση έχει και ο Ματθαίος που δεν προτίθεται να αφήσει το θέμα να συνεχιστεί. Ο Πάτροκλος εξομολογεί για ακόμα μια φορά τα βαθιά αισθήματά του στη Δήμητρα και εκείνη ανταποκρίνεται.

Ο Μηνάς, συνεχίζει να φλερτάρει διακριτικά την δασκάλα του, την Ελένη και ο Πάτροκλος βρίσκει την ευκαιρία να τον εκδικηθεί, αφού πρώτα πείθει την Βασιλική, πως το περιστατικό με την κοπέλα, που τον είδε να φιλάει, ήταν στημένο από τον Μηνά.

Η ώρα του γάμου πλησιάζει, και η Λουκία με τον Παύλο κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να βοηθήσουν στο σχέδιο της Δάφνη και ο Μάρκος να μην καταλάβει τίποτα. Ο Διαμαντής καταρρακωμένος από την απόφαση της Δάφνης να παντρευτεί τον Μάρκο, πάει και την βρίσκει. Για πρώτη φορά, της ανοίγει την καρδιά του, ελπίζοντας ότι θα την μεταπείσει.

Η Πανίτσα συναντά τυχαία τον Ενρίκε, ο οποίος προσπαθεί και πάλι να την κατακτήσει.

Ο Σήφης με την στάση του, πιέζει την Λουκία και εκείνη δεν αντιστέκεται πια, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει τον Παύλο. Ενώ μένει άναυδος όταν η Στεφανία του αποκαλύπτει ότι έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα του.