-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 268

Μπρούσκο επεισοδιο 268, brousko, mprousko epeisodio 268

Μπρούσκο επεισόδιο 268

Πάνω στον καυγά της με τον Ματθαίο, η Αναστασία ταράζεται και την πάει στον νοσοκομείο. Ενώ ο Χρήστος λέει ξανά στην Όλγα, για τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν και την πιθανότητα, το μωρό της Αναστασίας να είναι του Ματθαίου.

Ο Αχιλλέας βρίσκεται στο κρατητήριο, και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, αφού η μαρτυρία μίας γυναίκας που καταθέτει πως είδε «διάφορα» τον καίει. Παρόλο που ο αστυνόμος, βρίσκει το κίνητρο του Αχιλλέα για την δολοφονία της Λουκίας, μια ακόμα πληροφορία που έρχεται στα αυτιά του, φαίνεται να φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Αχιλλέα. Η Ευρυδίκη μαθαίνει από την Δήμητρα για την κατάσταση που βρίσκεται ο Αχιλλέας και σπεύδει στην Κρήτη για να του συμπαρασταθεί, κίνηση που εξαγριώνει τον Πάτροκλο.

Ο Μηνάς υποψιάζεται ότι ο Σήφης κάτι του κρύβει, και ευθέως τον ρωτάει, αν είναι αυτός που σκότωσε την Λουκία παρόλο που έχει αφεθεί ελεύθερος.

Ο Αχιλλέας βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, αφού σήμερα είναι η μέρα που θα απολογηθεί και θα κριθεί αν θα αφεθεί ελεύθερος ή αν θα προφυλακιστεί.