-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 272

Μπρούσκο επεισοδιο 272, brousko, mprousko epeisodio 272

Μπρούσκο επεισόδιο 272

Σήμερα ξεκινά η δίκη του Αχιλλέα, πυροδοτώντας νέες κόντρες ανάμεσα στους ήρωες. Η παρουσία της Όλγας στο πλευρό του Ματθαίου, προκαλεί την ζήλια της Αναστασίας κι αντιδρά μ’ αγένεια.

Στο μεταξύ, ο Διαμαντής αναθέτει στον Θωμά να συγκεντρώσει στοιχεία για τους ενόρκους που παίρνουν μέρος στη δίκη προκειμένου να τους «χρησιμοποιήσει». Ο Χρήστος, εμπιστεύεται στην Όλγα ότι ψάχνει το ποιόν της γυναίκας που ισχυρίζεται πως είδε τον Αχιλλέα να πετάει το πτώμα της Λουκίας στη θάλασσα.

Ο αιφνιδιαστικός ερχομός της Αντιγόνης στα Χανιά κι η παρουσία της στο δικαστήριο, ενοχλεί την Δήμητρα κι εξαγριώνει τον Πάτροκλο που δεν διστάζει ως και να την απειλήσει. Ο Σήφης εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει πως η Πανίτσα κατασκοπεύει τις κινήσεις του, θεωρώντας εκείνον δολοφόνο. Ο Παύλος, ομολογεί στον Μάρκο, ότι καταλογίζει ευθύνες στον εαυτό του, που η Λουκία «έπεσε» στην αγκαλιά του Σήφη.

Η Μελίνα, διαλυμένη παρακολουθεί μ’ αγωνία τη δίκη, ενώ η κατάθεση του αστυνόμου που συνέλαβε κι ανέκρινε τον Αχιλλέα, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία.. εις βάρος του..