-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 273

Μπρούσκο επεισοδιο 273, brousko, mprousko epeisodio 273

Μπρούσκο επεισόδιο 273

Η κατάθεση του αστυνόμου Βινυχάκη, αιφνιδιάζει τους πάντες, πολύ περισσότερο όμως τον δικηγόρο του Αχιλλέα, που αδυνατεί να τον υπερασπιστεί, αφού δεν είχε γνώση των συγκεκριμένων κατηγοριών. Η Αντιγόνη φοβούμενη από την αρνητική έκβαση της δίκης, πιέζει τον Σήφη να παραδεχτεί τα πραγματικά αισθήματά του για τη Μελίνα, ούτως ώστε να την διεκδικήσει ξανά σε περίπτωση που ο Αχιλλέας καταδικαστεί.

Ο Διαμαντής είναι πολύ ευχαριστημένος, αφού βρίσκει τρόπο να προσεγγίσει κάποιους από τους ενόρκους της δίκης του Αχιλλέα και να τους επηρεάσει. Ο Νεκτάριος καταρρακωμένος από τις εξελίξεις, βρίσκει συμπαράσταση και στήριξη στην αγκαλιά της Αντιγόνης, ενώ η Μελίνα μοιάζει να αρχίζει να χάνει την πίστη της, ότι ο Αχιλλέας θα αφεθεί ελεύθερος. Άθελα της η Δάφνη, με την κατάθεση της, επιβαρύνει την θέση του Αχιλλέα ακόμα παραπάνω.

Με παρότρυνση του Διαμαντή, ο Πάτροκλος ξεκινά να «χτίζει» τη σχέση του με την Αναστασία, γεγονός που εξοργίζει τον Σήφη. Ο Διαμαντής γίνεται άγριο θηρίο, όταν η Ευρυδίκη φτάνει στο σημείο να τον εκβιάσει οικτρά, για να βρει τρόπο να απαλλαγεί ο Αχιλλέας από τις κατηγορίες.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Αλίκη πιάνει στα πράσα τον Μηνά με την δασκάλα του.