-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 276

Μπρούσκο επεισοδιο 276, brousko, mprousko epeisodio 276

Μπρούσκο επεισόδιο 276

Η Αναστασία έχει πάει με το μωρό στον Παύλο και για πρώτη φορά λυγίζει και του εκμυστηρεύεται τα βαθύτερα συναισθήματά της. Ο Χρήστος παρακολουθεί την Έλσα Μαρινάκη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τη δική του έρευνα για τους μάρτυρες, προκειμένου να βοηθήσει τον Αχιλλέα.

Η κατάθεση του Σήφη στο δικαστήριο αναμένεται με αγωνία απ΄ όλους και τελικά η συνολική του στάση και αυτά που θα πει για τον Αχιλλέα, θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη, ενώ η γιαγιά τυφλωμένη από τον θυμό της θα του κάνει διπλή επίθεση στο δικαστήριο, αλλά και μετά στο σπίτι του.

Ο Ματθαίος, για πρώτη φορά βλέπει τον γιο της Αναστασίας, σε μια τυχαία συνάντηση, φορτισμένη με συγκίνηση και απόγνωση, εξαιτίας του μυστικού που κρύβει η Αναστασία για το παιδί.

Ο Μάρκος στο δικαστήριο καταθέτει πως πριν ένα χρόνο στο δικαστήριο του Αχιλλέα στην Κύπρο, εκβιάστηκε από τον Ματθαίο για να καταθέσει ψέματα και να γλιτώσει ο Αχιλλέας. Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί μεγάλη αίσθηση στο δικαστήριο και είναι ένα ακόμα στοιχείο που επιβαρύνει την θέση Αχιλλέα.