-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 280

Μπρούσκο επεισοδιο 280, brousko, mprousko epeisodio 280

Μπρούσκο επεισόδιο 280

Παρά τις προσπάθειες της Μελίνας και της οικογένειας να εμψυχώσουν τον Αχιλλέα, ο ίδιος μοιάζει να έχει ήδη καταδικάσει τον εαυτό, αφού όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι εναντίον του.

Ο Διαμαντής αγχωμένος από την απόφαση της Αναστασίας να μιλήσει στον Ματθαίο για το παιδί τους, ζητά από τον Σήφη να την συνεφέρει. Η συμπεριφορά και η στάση της Δάφνης όσον αφορά τις κατηγορίες που διαδίδει για τον Σήφη, εξοργίζουν τόσο πολύ τον Παύλο που προειδοποιεί τον Μάρκο, πως αν δεν την σταματήσει, θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα.

Η Αναστασία ταράζεται, όταν ο Μανωλιός της λέει πως για να την ευχαριστήσει, μεγαλοποίησε τα πράγματα, ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Αχιλλέα. Και ενώ ο Διαμαντής συνεχίζει το θέατρο συμπαράστασης προς τους Ματθαίους, πισώπλατα χρυσοπληρώνει του μάρτυρες κατηγορίες, ώστε να εξασφαλίσει την καταδίκη του Αχιλλέα.

Η Κωνσταντίνα συγκρούεται με τον Μανωλιό, το ίδιο και η Δάφνη με τον Μάρκο, αφού τα δύο ζευγάρια μοιάζουν να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα όσο αφορά την δίκη του Αχιλλέα.

Μετά και την κατάθεση της Αναστασίας, η Μελίνα αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια της Ευρυδίκης, προκειμένου να δώσουν ψεύτικο άλλοθι του Αχιλλέα τη στιγμή που έγινε η δολοφονία της Λουκίας.