-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 288

Μπρούσκο επεισοδιο 288, brousko, mprousko epeisodio 288

Μπρούσκο επεισόδιο 288

Μετά και το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, η ζωή του Αχιλλέα και των αγαπημένων του ανατρέπεται του ίδιου η υγεία του έχει κλονιστεί πολύ και βλέποντας το μεγάλο αδιέξοδο μπροστά του παίρνει μια απελπιστική απόφαση και παρά τις προσπάθειες του Γιώργη να τον αποτρέψει, ο Αχιλλέας επιμένει να θέλει να φέρει ένα τέλος σ’ όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση. Η Μελίνα ανακοινώνει ότι θα μετακομίσει στην Κρήτη κι ο Νεκτάριος ζητά από την Αντιγόνη να ζήσει μαζί του μόνιμα στην Κύπρο. Ο Παύλος ενημερώνει τον Ματθαίο για την πιθανότητα η Λουκία να είναι ζωντανή, μια είδηση, που τον αφήνει εμβρόντητο αλλά και εξαγριώνει.

Η Αναστασία λέει κι αυτή στον Σήφη για τις υποψίες του πατέρας τους, και μαζί αποφασίζουν να το διερευνήσουν. Την ίδια στιγμή όμως ο Σήφης γίνεται έξαλλος με την Αγγελική αφού εκείνη τον παρακούει, συνεχίζει την σχέση της με τον Ανδρέα και τον εκθέτει. Ο Διαμαντής διοργανώνει τραπέζι για τη γνωριμία του Πάτροκλου με την εύπορη Κρητικιά και παρότι του ίδιου φαίνεται να του αρέσει, τα αισθήματα του για τη Δήμητρα τον γυρνούν σε εκείνη.. μια δυνατή εξομολόγησή του θα λυγίσει τη Δήμητρα να παραδεχτεί κι αυτή τα δικά της αισθήματα. Ο Μανωλιός συνεχίζει να ξοδεύει ασύστολα τα λεφτά της κληρονομιάς, και παρά τις αντιρρήσεις της Κωνσταντίνας παρασέρνεται κι αυτή μαζί του.

Ο Διαμαντής με αφορμή την απουσία του Μάρκου, πάει απρόσκλητος στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας της σε τρομερή αμηχανία, παρουσία και της Πανίτσας. Κι όταν εκείνος την διώχνει από το σπίτι για να μείνουν μόνοι, της Πανίτσας της ξεφεύγει και λέει τα κουτσομπολιά και σε άλλους.