-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 290

Μπρούσκο επεισοδιο 290, brousko, mprousko epeisodio 290

Μπρούσκο επεισόδιο 290

Η ξαφνική εμφάνιση της Λουκίας στα Χανιά, προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, κυρίως χαράς αλλά κι ανακούφισης στους δύο άντρες που σημάδεψαν τη ζωή της, τον Παύλο και τον Σήφη Γιαννακάκη. Ο μόνος που δυσανασχετεί με την παρουσία της στο νησί, είναι ο Διαμαντής, θεωρώντας ότι του ανατρέπει τα σχέδια.

Η Λουκία παρουσιάζεται στον εισαγγελέα και η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση πλέον του Αχιλλέα, είναι ζήτημα ωρών. Η οικογένεια Ματθαίου, θα το γλεντήσει μέχρι πρωίας με την Μελίνα να ξεφαντώνει μεθυσμένη από ευτυχία, ενώ την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας, αγνοώντας τα γεγονότα θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τραγική φιγούρα ανάμεσα στους Ματθαίους μόνο ο Νεκτάριος, διαλυμένος ψυχολογικά απ’ την αποκάλυψη του Διαμαντή πως είναι γιος του. Η Δάφνη θ’ αναγκαστεί να λογοδοτήσει στον Μάρκο, όταν ανακαλύψει το δώρο που της άφησε ο Διαμαντής.

Οι τύψεις θα οδηγήσουν τα βήματα του Σήφη έξω απ’ το ξενοδοχείο που μένει η Λουκία, εκεί όμως θα τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η Λουκία βγαίνει με ένα μωρό 3 μηνών.