-->

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 292

Μπρούσκο επεισοδιο 292, brousko, mprousko epeisodio 292

Μπρούσκο επεισόδιο 292

Εξαιρετικά φορτισμένη, η Λουκία αρνείται στο Σήφη πως εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο ίδιος όμως την αμφισβητεί. Την ίδια στιγμή, του Μάρκου του ξεφεύγει και λέει στην Αγγελική για το παιδί της Λουκίας και εκείνη συγκρούεται για ακόμα μια φορά με το Σήφη. Η Λουκία, αποφασίζει να επισκεφτεί και να μιλήσει στον Παύλο.

Μια απρόσμενη επίσκεψη κάνει και ο Αχιλλέας στον Σήφη. Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη προσπαθούν να δικαιολογήσουν το ερωτικό φιλί τους που είδε η Πανίτσα, εκείνη όμως απειλεί να πει για τη σχέση τους στη Δήμητρα.

Ο Μάρκος επιστρέφει έξαλλος στο Διαμαντή, το βιβλιάριο άφησε στη Δάφνη, η ατμόσφαιρα φουντώνει και ο Πάτροκλος που είναι παρών επιτίθεται στον Μάρκο απειλώντας να τον σκοτώσει. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν στιγμές ευτυχίας.

Ο Νεκτάριος πιέζει τον Πάτροκλο να μιλήσουν στον Ματθαίο για το γεγονός ότι δεν είναι αδέρφια. Όλοι βρίσκονται στο γλέντι για την απελευθέρωση του Αχιλλέα. Η στιγμή όμως που θα φέρει όλους σε πολύ αμήχανη θέση, είναι όταν στο γλέντι έρχεται απρόσκλητη και μεθυσμένη η Ευρυδίκη. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η Αγγελική με τον Ανδρέα, που αδιάφοροι για το αν τους βλέπουν είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί. Ο Μηνάς φροντίζει να το μάθει ο Σήφης και εκείνος έξαλλος την χτυπάει.

Ο Αχιλλέας βρίσκει την γυναίκα που ψευδομαρτύρησε και την απειλεί να του πει ποιος την πλήρωσε για να πάει εκείνος φυλακή.

Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη τρομάζουν, όταν η Δήμητρα απαιτεί να της ανοίξουν την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο που βρίσκονται.